Doğanın Kanunu 9. bölüm 2. fragmanı: Özge Yağız tarzıyla mest etti

Hazel

New member
Doğanın Kanunu 9. bölüm 2. fragmanı: Özge Yağız tarzıyla mest etti
Star TV'nin yaz dizisi Doğanın Kanunu 9. bölümüyle ekrana gelecek. Seyirciden beğeni alan dizide yine heyecanlı olaylar yaşanıyor. Başrollerini Alperen Duymaz ve Özge Yağız'ın paylaştığı Doğanın Kanunu 9. bölüm 2. fragmanında Özge Yağız güzelliğiyle büyüledi.

Ekran görüntüsü 2026-08-03 071606

Çiftliğin tanıtımı için gelinlik ve damatlık giyen Doğa ile Yaman kalpleri eritiyor. Çekimler için çiftliğe gelen ünlü fotoğrafçının Doğa'ya gösterdiği yakınlıktan rahatsızlığını gizleyemeyen Yaman'ın kıskanç tavırları dikkat çekerken, Doğa'nın onu sakinleştirmeye çalıştığı anlar yüzleri güldürüyor.

HOubqa5XsAAWb0J

Doğanın Kanunu 9. bölüm 2. fragmanında; Bir reklam filmi, yarım kalan hesaplar ve saklanması giderek zorlaşan bazı duygular öne çıkıyor.

HOuVp6AbsAAlR1x

Fragman sonrası sosyal medyada "Of çok iyi ikili", "Özge Yağız yakıyor", "Dizi çok iyi gidiyor", "Fragmana bayıldım", "Özge Yağız'ın tarzı efso", "Doğa'nın kıyafetler der susarım" yorumları yapıldı.

HOvLRAQWAAAefXX

Öte yandan Özge Yağız'ın iddialı seçimleri de fanlar tarafından beğenildi.

Doğanın Kanunu 9. Bölüm | 2. Tanıtım

“Aldım evet aldım. Kurtardım burayı!”?

Bir reklam filmi, yarım kalan hesaplar ve saklanması giderek zorlaşan bazı duygular...❤️‍?#DoğanınKanunu yeni bölümüyle her Çarşamba 20.00'de STAR'da, TV yayınından sonra sadece Amazon Prime Video'da.… pic.twitter.com/fnAqTr5oKX

— doganinkanunudizi (@DoganinKanunu_) August 2, 2026